У скільки кременчанам обійдеться новорічне олів’є?

Коли заходить мова про те, що ж варто поставити на стіл у новорічну ніч, кременчани знають, що це однозначно має бути олів’є.
Відповідно до традиційного рецепту цього салату, до його складу має входити: картопля, морква, варена ковбаса, яйця курячі, корнішони, консервований зелений горошок, майонез та спеції.
Кілограм картоплі на ринку можна придбати за 5-6 грн, у салат потрібно – 500 г, що обійдеться у 3 грн, 200 г моркви – 2 грн (ціна за кілограм – 7-8 грн). За 400 г вареної ковбаси доведеться заплатити 36 грн (ціна за кілограм від 80 до 100 грн), 4 курячі яйця – 12 грн (1 шт – від 2.70 до 3.30 грн), 300 г корнішонів – 30 грн, банка консервованого горошку – 16 грн, майонез – 8 грн. Загалом, аби приготувати салат олів’є, доведеться заплатити – 107 грн.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення